Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

CLAIRE HOLT

Teljes név: Claire Rhiannon Holt
Becenév: Blondy
Születési idő: 1988. július 7.
Csillagjegy: rák
Magasság: kb. 170 cm
Szemszín: Kék
Hajszín: Szőke
Családi állapot: kapcsolatban, nincs gyerek
Rövid életrajz:
Claire Holt a tehetséges szőke szépség, Ausztráliában (Brisbane, Queensland) született és nőtt fel. Két nagyobb testvére van. David, a bátyja, és Madeline a nővére. Kapcsolatuk nagyon jó, sok képen látni őket együtt. Már a H2O előtt is színészkedett a lány. Szerepelt sok reklámfilmben. Claire 2005 évében fejezte be a középiskolai tanulmányait, a Stuartholme Schoolban, egy kiváló ausztrál iskolában. Claire a H2O Just Add Waterben a sportos, Emma Gilbert szerepét kapta meg. Igaz a harmadik évadban búcsúzik Emma a sorozattól, így Claire csak epizód szereplő lesz, nagyon élvezte a munkát. Claire nagyon sok mindenben hasonlít karekterére, ő is imád úszni és egészségesen él. Ezenfelül több sportban is kipróbálta magát, Claire. Például: Tae Kwon Do, a híres vizilabda, és a röplabda is. A lány szellemileg is sok mindenben otthon van. Tud énekelni, zongorázni és gitározni is. Claire is belekóstolt a modellkedésbe, és meglehetősen jól csinálja. Később szeretne egyetemre járni, és letenni a dimlopmát, de egyenlőre a filmezést választotta.

PHOEBE TONKIN

Teljes név: Phoebe Elizabeth Tonkin
Becenév: Pheebz, Phoe
Születési idő: 1989. október 17.
Csillagjegy: mérleg
Magasság: kb. 177 cm
Szemszín: Zöld
Hajszín: Barna
Családi állpot: hajadon, nincs gyerek

Rövid életrajz:
Phoebe Tonkin, a tehetséges színésznő és modell született Austráliában (Sydney, New South Wales), és ott is nőtt fel.
Phoebe 4 éves korában kezdett el táncolni. Kipróbálta a balettet, a kortás táncot, a has táncot stb. A lány 12 éves korában került a Wharf Theatrebe és gyerek színészként dolgozott. Rengeteg színdarabban kapott szerepet. Például, William Shakespeare és Clowing Around művekben. Phoebe 16 évesen kapta meg Cleo Sertori szerepét, a H2o Just Add Water sorozatban. Ez nagy kihívást jelentett, mert először nem tudott úszni. Egy hónapon át járt úszó tanfolyamra és ennek köszönhetően, egy álma vált valóra. Egy világ ismerte meg a nevét. Phoebe másik foglalkozása a modell élet. Ő az egyik legsikeresebb modell Ausztráliában. A magánéletében kicsit csintalan, de nem botrány hős. 


CARIBA HEINE

Teljes név: Cariba Heine
Becenév: Cari, Beba
Születési idő: 1988. október 1.
Csillagjegy: mérleg
Magasság: kb. 165 cm
Szemszín: kék
Hajszín: szőke
Családi állapot: kapcsolatban, nincs gyerek

Rövid életrajz:
Cariba Heine egy fiatal és nagyon tehetséges színésznő, aki Dél-Afrikában született. A lány 3 éves volt, amikor a családja Ausztráliába költözött. Van egy fiú testvére, Kylie aki 3 évvel idősebb nála. Cariba kicsi korában rengeteg dolgot kipróbált. Táncolt és színészkedett. A táncban sikeres eredményeket ért el partnerével, akit úgy hívnak Dale Molley. Minden héten 25 órát gyakoroltak a versenyekre. Ez megérte, sikeresek voltak ők ketten. Az első televíziós megjelenése 2005ben volt. Ez hozta meg a sikert. Cariba, Rikki Chadwick szerepét kapta meg a H2O Sellő mesék című népszerű tinédzser sorozatban. Ezzel számára egy álom valsóult meg. Rikki karakteréhez tökéletesen tudott alkalmazkodni, hiszen Cariba is egy energikus lány.


    

   

Burgess Abernethy 1987 február 21-én született, Gold Coast, Queensland, Ausztráliában, színész. Elsõ nagyobb szerepét a "A vadak ura" (The BeastMaster) címû amerikai-kanadai tévéfilmsorozatban kapta, fiatal Dar-t játsza. Rviden tartalma: Dar, a király fia az egyetlen túlélõje elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják és szolgaként tartják fogva az ördögi...

 

 

    

 

 

 

Életrajza:
Angus McLaren
(született 1988. november 3-a Leongathában, Viktória , Ausztrália ) Felnőtt egy tejgazdaságon hogy gazdálkodjon Leongatha közelében Melbourne-től keletre.van egy olyan ausztráliai színész, aki legismertebb a televíziósorozatban betöltött szerepeiért, Silversun és H 2 O Egy vízcsepp elég. Szintén megjelent a televíziósorozat szomszédokban , az Airben valami , Blue Heelers , Packed a Raftersnek és All Saintsnek.

Megjelenő sok amatőr termelésben a Leongatha Lyric Theatrénak olyan jól, mint az iskolai termelések egy visszatérő szereppel professzionális munkába csinálta az ugrást az ábécésorozaton az Airben valami , mikor ő csak 12 éves volt. Több további tévéhitel következett a gyerekek sorozatát beleértve Worst Best Friends (CoxKnight), The Saddle Club (Crawfords) és Fergus McPhail (Burberry), vendégszerepek Blue Heelersön (Southern Star), a Comedy Inc (Crackerjack) és egy szomszédokon levő visszatérő szerep (Grundy). Angus első fő öntött szerep a gyerekek sorozatával 2004-ben jött Silversun Beyond Simpson Le Mesuriernek, ami szellőzött mindkettőn, az hét Network és az ábécé. A játékfilm-debütálása az alacsony költségvetéssel 2005-ben következett Melbourne jellemző Court Lonely Royals, akit irányított Rohan Michael Hoole 2005, szintén látta Angust Burberry termelésekért működni Last Man Standingen, és megvalósítani egy szilárd lábazatot a kereskedelmi hangalámondáskörúton.
(Ez saját fordítás, és van néhol ahol nem érthető, de jobban nem tudtam lefordítani)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.